Bel ons: 0222 317 497

Ook honden zijn welkom

...al trek?

Welkom op de website van Dinner Saloon Tumbleweeds op Texel

Fijn dat u ons heeft gevonden

Het gezelligste restaurant op Texel waar u zich in het Wilde Westen waant! Voor alle informatie over onze Dinner Saloon in badplaats De Koog op het grootste Waddeneiland; Texel bent u hier op de goede plaats.

Direct een tafel reserveren? Gebruik dan het reservering paneel om een aanvraag te versturen. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat u van ons mag verwachten

Onze chef maakt dagelijks de lekkerste gerechten. De keuken is dagelijks geopend tot 21.00 uur. Wij hopen u spoedig als onze gasten te mogen verwelkomen!

Henk & Anita Krop en medewerkers

Maak alvast een keuze van onze uitgebreide menukaart

Van onze warme en koude voorgerechten tot onze vis en vlees hoofdgerechten, voor ieder wat wils. Voor de allerkleinsten hebben we een speciale kinderkaart.

Tip: bekijk ook eens de Specialiteiten van het huis en de desserts!

Menu bekijken

Heeft U wel eens een ècht origineel cadeau gegeven?

Wat dacht u van een Tumbleweeds Cadeaubon?

Bijvoorbeeld voor een compleet verzorgd diner of een bittergarnituur met drankjes aan onze gezellige bar. Ook een compleet buffet behoort tot de mogelijkheden. Of verzin zelf iets, volledig naar uw wens.

Texel is een bijzonder eiland

Texel werd een eiland door de Allerheilgenvloed van 1170. Als gevolg van de ontginningen en ontwateringen was het land in de loop der tijd ingeklonken en lager komen te liggen. Een tijdelijke opwarming van het klimaat zorgde voor grotere weersextremen, en maakte het ingeklonken land kwetsbaar.

Lees verder

Recensies

Ons jaarlijkse tripje naar Texel was zoals gewoonlijk weer een onvergetelijk succes en zoals ieder jaar slaan wij het bezoek aan jullie gezellige restaurant zeker niet over, vergelijk met route 66 is zeker niet misplaatst ( bij wijze van spreken). Wederom hebben wij super gegeten en de muziek was weer TOP, het beste wat Texel te bieden heeft. En nogmaals zoals wij al schreven op het beoordelingsformulier "zet jullie restaurant in Rosmalen neer dan zou het ongekend druk worden”, o ja gefeliciteerd nog met de behaalde overwinning! Ga zo door en tot volgend jaar.

-Toine en Truus Viguurs

Hoi allemaal, we zijn net weer thuis. meteen hier even laten zien waar we altijd gezellig zaten op Texel. nogmaals namens ons alle 3 super bedankt voor de gezelligheid. we komen zeker weer terug bij jullie.
groetjes Klaas en Janet en een poot met dikke knuffel van Misty

-Klaas en Janet en hond (duitse herder) Misty